PostHeaderIcon No har vi kasta loss fra Stryn, marsipankake , kaffi og champagne med våre kjære.Er no i Rugsund med kurs for Florø i morgen der vi henter Tor Viggo Mikalsen som «mønstrer» ombord.

5 Responses to “No har vi kasta loss fra Stryn, marsipankake , kaffi og champagne med våre kjære.Er no i Rugsund med kurs for Florø i morgen der vi henter Tor Viggo Mikalsen som «mønstrer» ombord.”

 • Sigbjørn Jordheim says:

  Hei Bjarne
  Jeg gleder meg til å følge ferden deres ned mot middelhavet. Jeg skal sammeveien omet par år. Har forsøkt å spore dere på AIS uten å lykkes. Er det jeg som gjør noe feil med søket, eller vet du om andre har sammeerfaring ? God tur, håper vi kan holde kontakten ? Skib o hoi

 • Bjarne says:

  Hei Sigbjørn,
  Fint dere følger oss på vår tur,lykke til med deres forbredelser til Middelhavet. Vi ligg nå i Florø og seiler til Shetland i morgen tidleg. deres søk på AIS uten resultat skyldest vi hadde slått den av på kvelden, søker de nå vil de finne oss på havna i Florø.Vi holder kontakten.

  Bjarne

  • Sigbjørn Jordheim says:

   Hei
   Så dere på AIS i går kveld og i morges, men nå i ettermidag er dere borte igjen. Forstår dere er under veis til Shetland nå. Håper alt er ok. Ser ut som forberedelsene er grundige. Skal bli artig åfølge dere. Her på østlandet er været fantastisk nå omdagen.Vi håper på en Koster tur i påsken. Nyt livet til havs.

   Sigbjørn

 • Monica says:

  Det var en gang… god tur og lykke til med dette spennende eventyret fantastiske Henny! Kos dere masse 🙂 Else Jenny viste meg filmklipp fra mønstringa, må si det kler dere!

  De beste ønsker på ferden

  Monica

  • henny says:

   Hei Monica. Ja det går ikkje så kjapt i svingane på nettet, men NO oppdaga eg at folk skriv kommentarer hehe
   Takk for du har interesse av vårt eventyr.Du er no ei likandes jente, Monica. Ei eg ikkje ggløymer
   Klem Mamma Henny

Leave a Reply