PostHeaderIcon 19.juni Portugal

No er vi her igjen. Går kysten vidare sørover.Må seie at vi likar det portugisiske folket.Dei fleste snakker faktisk godt engelsk.Kom til Cascais i går ettermiddag. Strålande vær. og helgastemning med reine skjorter og bluser. I dag, søndag har vi teke toget til LISBOA(40min)Hatt synfaring med to etasjers turistbuss, Ja vi har sett bpde Vaco Da Gama  og kong Edvards park. Spist marcuda , på norsk hyse, og drukke masse vatn då det i dag er nærmare 30 grader.I morgen luffer vi vidare, og vi er nok snart i Gibralter.Livet ombord går sin skjønne gang.Kaptein ,Styrmann og byssejente i skjønn forening.Ship ohoi

One Response to “19.juni Portugal”

  • Maria og Gullet says:

    Vi savner dere masse! Vi jålete dere har det fint og at dere savner oss, og at dere ikke synes det der er bedre enn å være hjemme hos oss. Glad i dokke!

Leave a Reply