PostHeaderIcon 10.juni 2013 Naturhamn

Else Jenny navigerer

Else Jenny navigerer

 

Ormiskos Valtou naturhamn.Bading frå båten.

Ormiskos Valtou naturhamn.Bading frå båten.

 

Forfriskninger på Diamond Spa

Forfriskninger på Diamond Spa

10. juni ankra vi opp Ormiskos Valtou, ei vakker naturhamn. Vi var den einaste båten som låg ankra i denne bukta, Det vart herlig Middelhavsbad, og etter kvart som skumringstimane kom, høyrde vi fugler og fisker,og ikkje eitt einaste lys var i sikte,Det er sånne tider ein verkeleg kjenner kor liten ein er i eit stort univers.

Neste dag vakna vi til igjen ein nydelig morgon og etter ein fantastisk god sømn.

Etter eit rådslag på dekk vart vi einige om å luffe til ei ukjend hamn,Mourtous.Ei lita hman med  begrensa båtplasser, så vi var heldige å finne oss ein fin plass då vi var tidleg ute. Kosta heller ingen ting å ligge der. Vatn og straum må visst vi kontakte «Vannmannen» for å få, men vi som er så sjølvforsynt med solpanelet Rolf, og vindmølla Bjørg, så greier vi oss fint.

Har i skrivandes dag, 13. juni .vore på badestranda ,lauga oss, for det trengs av og til når dusjkapasiteten er begrensa.

I morgon er planen at vi går til Parga.Det har vore litt smårusk i veret, så derfor har vi avventa.

V-og F sjefen.

 

Leave a Reply