PostHeaderIcon 12.juni 2013 Parga

Med vårt fantastiske mannskep ombord, Else Jenny og Stian, fann vi ut at vi skulle taein tur til Parga. Leste det tilfeldigvis i eit Ukeblad, nærmare bestemt KK som låg her ombord.Det skulle vere Hellas  sitt mest romatiske reisemål. Dette måtte vi prøve! Ankom hamna i forhodsvis god tid mnht. til helg. Ja, reprtasjen var nok meir meint for folk som kom dit med bil, fly eller buss.

Hamna er ikkje ofra noko på til anna enn hobbyfiskarar, og kanskje tidlegare stortrålarar. Kaia er så høg i forhold til våre båter at vi måtte  ta eit tarzantriks for å kome oss til land.

Mne, Parga var ein nydelig plass.Masse skandinavier, ja ka

Høgt heng dei og kvasse er dei, kaktusane!

Høgt heng dei og kvasse er dei, kaktusane!

 

Parga sett frå hamna. Her er ikkje hvreken starum eller vatn å få til båten.

Parga sett frå hamna. Her er ikkje hvreken starum eller vatn å få til båten.

 

Utsikt frå borga

Utsikt frå borga

 

parga og preveza (23)n ikkje seie at det er første «prior » når vi legg til med  båt, men,men. Nydelig badestrand og eit fantastisk kloster på ein fjelltopp, som for øvrig berre var god trim for slappe muskler.

Leave a Reply