PostHeaderIcon På appelsin-og lemon»slang»

Oj,oj. I dag har vi vore på god gammeldags «slang». Det kjendes akkurat slik som då vi stal eple frå gamle ,sinte naboer i «gamle dager».Spenninga var kanskje ikjke SÅ

Kapteinen på ville vegar, frista av Velferds-og forpleiningssjefen:)

Kapteinen på ville vegar, frista av Velferds-og forpleiningssjefen:)

 

Velferds-og Forpleiningssjefen er klar for HEILE treet

Velferds-og Forpleiningssjefen er klar for HEILE treet

stor no som då, for vi fann eit nedlagt bruk der det tydlegvis ikkje har vore aktivitet på mange år. Velferds-og Forpleiningssjefen fekk faktisk ærlege og lovlege kaptein Bjarne til å plukke» forbidden fruits» :)Dokumentert på bilete.

One Response to “På appelsin-og lemon»slang»”

  • Hei, på dere! Må innrømme at der kjente vi oss veldig igjen!! Fruen frister mannen!! Ingen skrupler! Her på Lazarote er det også, utrolig nok, også ganske frodig. Vanning foregår manuelt, så og si ikke noe regn i løpet av året. Vann lager de fra sjøvann… som de har nok av!Men det gjenstår for oss, og se på våre trimturer, sitrontrær og appelsintrær i full blomst. Heldiggriser dere, for det er jo litt eksotisk, vil nå jeg si!

    Hilsen fra Gry

Leave a Reply