PostHeaderIcon Nidri 23.april 2015

Då er vesterålingane, Torill og Harald vel ombord i S/Y Aurora.

Radraparet Torill og Harald

Radarparet Torill og Harald

Vi er i Nidri,der vi har vore mange gonger før og som vi trives veldig godt .  Kaptein Bjarne haddde førhandbestilt Hellas sin beste biff hos superhelt og sitronsjonglør George på Ola Kala restaurent og det var poeng 10/10.

Det har vore mykje snakka om ein turistattraksjon Waterfalls her i Nidri. Som gode vestlinger og vestrålinger har vi no tenkt at waterfalls har vi noe evig nok av.

Likevel manna vi oss opp i dag og pila stod som vanleg på trivsel.

Pakka våre sekker med vatn og kluter og traska i veg. Måtte spørje oss fram i starten.Temperatur + 20 grader er perfekt turver. Gjekk først gjennom Øvre Singsaker der piffen bodde , men etter kvart møtte vi dei menige. Gjekk faktisk litt feil , ca 30 m, men vart stoppa av 3 schæferhunder som attpåtil glefste mot chiefen Harald. DÅ var vi ikkje i tvil at vi var på farlege stier.

Her held vi godt tempo

Her held vi godt tempo

Med litt vatn-pause og sitronslang trakka vi vidare.

Kjære lesarar.Om de trur at dette var ei lang reise for oss spreke, så var det berre 9 km. Ei rute som  kjendes som ei lita oppvarming.

Fram kom vi, og også tilbake. 2 kafestopp, og synet av ei middels stor «grov», men eit romatisk og vakkert syn skal seiast, for ikkje å skuffe grekarane.

Heime lager vi no attraksjoner av samer i  eit telt midt i Sogn der vi ikkje ser ein rein ein gong, så kvifor ikkje?

 

Ein liten rakkar vi jogga forbi

Ein liten rakkar vi jogga forbi

Litt forsyninger tillet vi oss

Litt forsyninger tillet vi oss

Skal no seiast at der var no ikkje så verst der oppe

Skal no seiast at der var no ikkje så verst der oppe

Eit godt lag

Eit godt lag som var samla i Lefkas til ein koseleg middag

VOF sjefen helsar frå oss alle ombord.

3 Responses to “Nidri 23.april 2015”

  • Else Jenny says:

    Dette hørtes no nesten ut som turen vi hadde til Blåvatnet, der eg lokka deg og Hanne heilt til enden med lovnader om ei nydelig belønning i form av vatn og natur. Dokke er spreke! Her har eg hatt høgtlesing av bloggen til lille Jensine 🙂

  • Hei! Åhhh, nå er det gøy å lese om dere som allerede har fått seg fri! Og så får jeg en kvote med den fine nynorsken din! 🙂 Gleder meg allerede til neste innlegg! 🙂

  • Torunn says:

    Så gøy å lese om utfluktene deres! Det er som jeg hører Harald forteller historier rett ved siden av meg. Koselig. Håper vi treffes når dere kommer tilbake. Klem og god tur videre!

Leave a Reply