Tor-Viggo Mikkalsen er co-skipper og navigatør ombord og er med frå Florø til Estepona i Spania, han er en rutinert seiler med fleire havseilas bak seg, krysset Nordsjøen mange ganger. Seilt Norge-Island-rundt Kapp Farvel og opp langs Vest-Grønnland med » Jorun Arctic. Har også seilt med «Red Admiral» fra Azorene til Norge.  Tor-Viggo er født og oppvokst på Seiland like utenfor Hammerfest men har bud på Østlandet siden -81.

Bjarne Øen samboer med Henny Bringsvor Staalnacke. Bjarne er reder og kaptein ombord og har fleire års farstid i Norsjø og utenriksfart og en aktiv båtmann gjennom alle år. Det er guttedrømmen hans som nå blir realisert. Henny er en aktiv kvinne, nysgjerrig på det meste, den store gledespreder og aktivisten ombord.

Harald og Anne Honningsvåg har vært fast mannskap på mange turer. Harald har mange års farstid som maskinist og en aktiv båtmann, løyser de fleste problem og har alltid gode historier og vitser på lager. Anne er kone til Harald, ei positiv dame som tar utfordringer på strak arm. Dei blir med det første strekke ca 1 mnd og mønstrer av på Isle of Man.